Hoe belangrijk is weerbestendigheid?

Seizoenen

In ons deel van de wereld hebben we te maken met 4 duidelijke seizoenen. Daarom moeten onze tuinmeubelen goed bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Kou, hitte, regen & wind... we zien het jaarlijks allemaal voorbij komen en je tuinset dus ook.

Onze merknaam is niet voor niets gekozen: 4 Seasons Outdoor. Ja, de tuinmeubelen die we maken kunnen ├ęcht 4 seizoenen buiten blijven staan. Houdt je tuinsets schoon, onderhoud ze goed en geniet zo jarenlang van je loungeset of tuinset.

Duurzaam

Wat heb je aan tuinmeubelen die je om de paar jaar moet vervangen omdat ze kapot zijn? Of dat kleuren zijn verschoten, vlechtwerk is gebroken of kussens zijn gescheurd? Dit heeft alles te maken met kwaliteit, goede materialen en een gedegen constructie.

Onze tuinmeubelen hebben een garantie van 5 jaar en op de kleurechtheid van vlechtwerk zelf 10 jaar. Dat maakt dat tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor echte familiestukken zijn waar je jarenlang van kunt genieten. En dat kan niet zonder de weerbestendige eigenschappen van onze tuinsets.

Informatie

We hebben verschillende pagina's. geschreven waar we je informeren over weerbestendige buitenmeubelen. Kies hier het onderwerp waar je meer over zou willen weten:

Weerbestendige tuinmeubelen Buitenmeubelen All weather kussens loungeset All weather tuinset